Jag är så duktig!

I dag har jag varit så himla duktig, jag har cyklat till och från våmhus, det är ca 2 mil allt som allt. Jag har också badat och börjat sticka på rundstickor en liten grytlapp!

(Bilder kommer när jag hittar kameran)

Tv-spel och filmkväll

Det var 100 år sen och jag är seg, men här kommer i alla fall lite bilder =)

ENJOY!



image47 image49 image51 image56 image55 image53

image50 image48 image57 image54

image58 image59 image61 image66 image63

image64 image65 image67 image68 image70

image72 image69 image71 image62




Romantiskt cykeltur

Jag och Rickard hade världens mysigaste kväll för ett para dagar sen. Han åkte och mötte mig med cykeln, vi skulle hem till honom, eftersom solen sken så tog vi en liten extra lång väg hem. Vi åkte till ett ställe nedanför lasarettet, där vi varit en gång förut och pratade lite och badade fötterna. Det var jättemysigt, jag har förlovat mig med världens bästa pojke!

Jag passade på att "föreviga" vårat besök också =)
image45

Sanda brann

I alla fall en rishög någon dumpat och fjuttat på...

image42

image43

image44

Fjortisinlägg

Fjortisinlägg så det bara stinker men jag måste, det spelar ingen roll hur många gånger jag ventilerar så äter det upp mig...


Jag blir så frustrerad över att känna som jag gör. Det värsta är att jag kan inte sätta fingret på vad det är, vet bara att nåt känns väldigt fel i mig...  Jag har pratat med alla inblandade och det borde ha blåst bort en del. Men det bara bygger på av någon anledning och orsak, jag fattar inte, det är outhärdligt.

Jag känner mig såklart sårad över framtida händelser, livrädd över upp upprepningar och oförståelse fortfarande och jag hoppas verkligen inte att det är något som fortsätter växa, det orkar jag faktiskt inte ta. en mindre grej, men hjärtat värker och nåt är fel eller annorlunda.

Jag tror att jag skulle behöva komma härifrån ett tag egentligen, bara klippa allt med alla och vara borta en period, det är för mycket just nu.


slut på fjortisfasonerna, jag ber om ursäkt för detta inlägg!

Levande koppar!

Kolla in dessa två supersöta koppar inhandlade från Jysk för en summa av totalt 30 kr. =)



Kopparna!

RSS 2.0