inför-julen-stök

Jag och Erik fick baklust, detta resulterade i pepparkakor!

Se så fina dom är =)



254623-63



Testa dina sexkunskaper!

Du fick 21 av 30 möjliga

Grattis, du kan massor om sex och har troligen ett genuint sexintresse också, vilket driver dig till att ta reda på mer och mer, och är det något du inte känner till, slår du upp det eller tar på annat sätt reda på vad det betyder. Du hatar att stöta på en sexuell term och inte vara säker på vad den står för. Sen kan du också vara lite av en besserwisser förstås och knäppa folk på näsan med att du kan otroligt mycket om sex. Ibland kanske du har en tendens att teoretisera bort sånt som bäst bara visas med kroppsspråk? Glöm inte att det ibland är bättre med en innerlig kyss, än en knastertorr föreläsning - även om det handlar om ett så spännande ämne som sex.

 

Testa dina sexkunskaper!

http://www.expressen.se/sex/Testa%2Bdig%2Bsj%25C3%25A4lv/1.655156/testa-dina-sexkunskaper?viewstyle=teaser


Är du Passionerad?

Du fick 22 av 40 möjliga

21-30p Du är fylld av lust men har din passion under kontroll!
Du är kär, glad och lycklig, men du lider inte. Nyförälskad eller bara skönt harmonsisk med din partner. Varje dag är en fest, du vaknar med ett leende på läpparna och du somnar saligt vis om en lika underbara morgondag. Det här stadiet kan hålla i sig dagar, veckor eller till och med månader och år om man har tur - men för det mesta är det mest akuta luststadiet över efter när nyhetens behag lagt sig och man blivit mer säker på sin partner och när kärleken förbyts tills ett mer lunkande tempo. Men njut så länge det varar.

 

 

Är du passionerad?

http://www.expressen.se/1.32260


Hur är du som person?

Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...
 
Inåtvänd Planläggande Konkret Känslostyrd person  

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

 

|

 

Inåtvänd

Utåtriktad

Planläggande

Upplevande

Konkret

Abstrakt

Tänkare

Känslostyrd


SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut ? även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

 

 Om du inte redan vet hur du är, ta reda på det här!

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/


Promenad i höstvädret.

När jag och Rickard tog den första promenaden på området vi nyss flyttat till, så gick vi förbi en söt liten röd trähäst som var utskuren/uthuggen ur ett träd.


image61

image62

Renovering av sängbord =)

Från början var dom träfärgade, efter lite målande blev det såhär:


image55



När pysslet med att klippa ur alla mönster var klart så var det bara att klistra fast och skapa mönster. Det var jättekul!

image56

image57

image58

image59

image60

Solstrålen Alva!

image54

Dop

Min brorsdotter Alva döptes den (?) till Alva Carina Weinberg Lund.


Här är en av tårtorna som vi gjorde kvällen innan, sååå fina!

image43



En Glad Alva =)


image44



Kullor med dräkt från Mora & Leksand

image45



4 Generationer


image46



image47


Lund-klanens Kullor


image48




image49



Systrarna Lund!

image50



image51




Stefan ser inte värst road ut...

image52


RSS 2.0