fyndig hantverkare

Jag fyndade sängbord till mitt rum, så nu är allt i trä, mitt rum matchar!

Se så händig jag är!

image68


Såhär såg det ut efter ca 30 min efter frustration!
image69


Här är ett annat fynd jag gjorde =)
image70     image71

Hata spyor

Denna lediga dag så har donken inte ringt och jag har varit ledig =) Men jag vet inte hur glad jag är för det egentligen. påmin lediga dag har jag i stället fått hämta Min lillebror som har spytt på fritids. Han ser helt eländig ut och har jätteont i magen, stefan kommer inte hem än och jag vill INTE bli sjuk!

Jag är så känslig för spysjuka att jag blir spysjuk när jag får höra att någon annan är det, så nu sitter jag här med ont i magen...


Hata spyor...

Jag kan jag med!

Jag är en skötsam person som vill ha det rent och snyggt omkring mig. Därför blev jag så förvånad när jag i morse INTE bäddade sängen, kolla in!

image67

Jag kan jag med!

Ledsen i ögat

Bellatrix är nog sjuk...jag hatar sånt här. Måste få tag i en tid till veterinären i morgon, jag är lite rädd för vad dom kommer att säga...vill inte ha fel svar, jag vill att allt ska va ok. Jag hoppas på vätskebrist eller mask, det går lätt att fixa. Men hur ofta blir det som man vill.

Min lilltjej mår dåligt.


image66

lekar blir man aldrig för gammal för!

Vi var nyligen på en kort semester i Vemdalen. På vägen dit upptäckte jag och Ellinor en rolig sak; På ett ställe utanför sveg (har jag för mig) sitter det på vänster sida av vägen en 110 skylt och på höger sida av vägen en 90 skylt. Det är första gången jag har sett detta och förmodligen den sista. Men vi började fundera på varför det såg ut som det gjorde, med olika skyltar.

Det är här leken börjar :)
Min teori är att om man vill åka bil på höger sida av vägen så är det 90 km/h som gäller. För dom lite modigare som vill ha en utmaning, så får man om man vill, åka 110 km/h på vänster sida av vägen. Fullständigt genialt!
Nu är det din tur att komma på en ny förklaring/teori på detta...Kör hårt!


image65

Dålig på att blogga!

Syster yster tyckte att jag skulle ha som nyårslöfte att blogga mera...jag kan inte påstå att detta har fungerat bra.
Första inlägget för i år, den 23 januari, det är tunt. Så ja, jag är DÅLIG på att blogga.
Oftast för att jag inte har någor att skriva om, och om jag har gjort nåt så så är jag för trött för att blogga ut det på kvällen och ska göra detta senare...och vad vill folk läsa om egentligen, mitt liv är ändå rätt så innehållslöst just nu?
Senare funkar uppenbarligen inte, men frågan kvarstår,  har jag något intressant att skriva överhuvudtaget?


RSS 2.0