Tv spel & sabbad helg

Nu har jag splat tv spel hela kvällen och har sååå ont i rumpan. Resident evil &god of war, två skithärliga spel.
Rickrad säger att jag bara har spelat 2 timmar, men för min rumpa känns det som fler.

Det var meningen att jag och Rickard skulle vara hemma ensamma i helgen och såhär gick det med det;
Elle blev sjuk och fick stanna hemma, Erik ville absolut inte vara hos farmor & Kalle så honom fick vi hämta. Inte speciellt kul alls. I kväll när mamma & Stefan kom hem så var mamma på ljuvligt humör, vilket gjorde att jag också blev på dåligt humör.

I morgon så ska vi sova hemma hos Rickard, det blir skönt. För även om vi inte är ensamma hemma, så får vi vara i fred om vi vill det.

TV-bänk

Jag har äntligen fått min Tv - bänk! Jag såg en precis likadan som redan var såld, sörjde hårt. Men jag hade tur för jag hittade en annan likadan och nu står den i mitt rum. Jag och rickard var till smedjebacken för att hämta den i dag (23/9) och efter en rad felåkningar lyckades vi hitta dit vi skulle.

Har tyvärr ingen bild på den än, måste vänta på att digitalkameran kommer hem.

Ny tatuering at last!

Äntligen finns min eterlängtade tatuering på armen. Jag har redan nu börjat fundera på hur jag ska bygga på den ner för armen. Än så länge finns det en mening som i slutändan hamna på underarmen. Så nu är det bara att börja spara till nästa som förhoppningsvis inte ligger så långt fram i tiden.

(Bilden finns på hemsidan också, bättre bild kommer in på hemsidan n)


254623-29

Äntligen klar!

Nu är mitt rum färdigmålat & tapetserat, så skönt!
det enda som saknas nu är lister upptill, hörnlister och såklart ny inredning i form av möbler!

Innan

254623-22


254623-24      254623-23 



Efter en del jobb blev det såhär:

image28

     image27

Inte långt kvar...

Nu är det inte långt kvar tills jag ÄNTLIGEN får tatuera mig i gen, det ska bli sååå härligt!

för att vara exakt är det 4 dagar kvar =)

Stolt & nedslagen på samma gång

Nu har jag inte haft kontakt med min far sedan i mitten av juli. Det känns självklart sorgligt eftersom han trots allt är min far, men på ett sätt är det också väldigt skönt. Inget bråk, ingen besvikelse och inga förväntningar. Vi har bråkat och han har svikit mig konstant sen mamma och pappa skilde sig för en herrans massa år sen och det är skönt att det har fått ett slut.

Jag har lyckats att inte ägna honom många tankar sedan den dan då jag sa att jag inte ville ha mer med honom att göra, jag har varit stark och det känns bra. Jag är stolt över mig själv. Jag har avslutat en relation som bara tar energi och tårar. Jag har avslutat en "destruktiv" relation och gjort mig själv en god gärning.

Självklart tänker jag på honom fortfarande, men det är en sak jag alltid kommer att göra. För trots allt älskar jag honom av hela mitt hjärta, har alltid gjort. Men en del saker som man vill och försöker få att funka, gör helt enkelt inte det.

Snart hantverkar-pensionär

Vi har fått nyckeln till det nya huset och jag har utnyttjat det faktum att vi inte har kunnat flyttat nåt som senaste dagarna eftersom mamma har jobbat och sovit på dagarna. Mitt rum saknar nämligen tapeter & lister. Så jag & Rickard har slitit med att sätta upp väv som vi ska måla och tapetsera på. Jag ska måla 3 väggar och ha tapet på en.

Vi är i all fall klara med det värsta, den hemska glasfiberväven som gör att man blir rödprickig och att det kliar något kolossalt . Så i morgon ska vi dit och måla, sen är det bara torktiden och en strykning kvar, sen är det nästan klart.

Tapeten jag ska ha måste tyvärr beställas, så den får vänta lite. Det är meningen att vi ska börja flytta i morgon, men vi har ännu inte en kartong till förfogande så at vi kan packa, så vi får väl se hur det går.

2/9 Bäbisar!



I dag har Honey fått sina ungar, 8 st pyttesmå bäbismöss. Jag hoppas att det går bättre med ungarna denna gång.

kalas, jobb & "fancy lunch"

Planeringen för dagen var att äta på Johannisholm och sedan åka på kalas i Malung. Vi skulle åka med Stefan & Helena dit och stanna till och äta tillsammans. Tanken från början var att åka vid ca 12.00, men detta ändrades och vi skulle i stället åka vid ca 12.30. När klockan är 12.20 så ringer dom från vi på hörnet och vill att jag ska komma dit och provjobba under kvällen mellan 18.00-23.00. Kalaset började vid 15.00 och nartuligtvis insåg jag att vi inte skulle hinna då Stefan & Helena hade tänkt stanna längre och kanske stanna till i Kättbo. Dn enda bilen jag kunde ta stod i Våmhus så eftersom stefan och Helena redan var hos oss åkte dom i förväg och jag, mamma & Rickard fick åka dit och hämta bilen och komma efter. Jag blev på dåligt humör och inte blev det bättre av att dom ringde så sent och att jag inte alls hade lust att jobba.

Väl framme vid Johannisholm fick vi kasta i oss maten och fortsätta mot Malung direkt sen. Både jag & Rickard åt entrecoté, något som jag längtat efter hela sommaren. Jag var stressad och bilen vi åkte i kunde bara åka i 90 km/h för att inte börja hacka, gah!

Det var kul att träffa släkten i gen (jag har alla släkt från pappas sida i Malung) och farmor gav mig en komplimang för mitt hår så fort hon såg mig under tiden vi var där. Helena min Kusin fyllde 20 år och hade på sig en jättefin klänning med matchande smycken.

När vi kom hem var det bara att skynda till nästa ställe, jag skulle vara på vi på hörnet vid 18.00. Det gick bra att jobba tror jag, verkade så, men jag kände hur otroligt trött jag var på restaurangbranchen. Men det är i alla fall ett jobb (om jag får det!) och det är vad jag behöver nu.

31/8 Alla ungar borta!




När jag kom hem i dag så upptäckte jag att ungarna som Elvira fick en 21/8 var uppätna, det enda jag hittade var "rester", det var fruktansvärt. Och hur mycket möss än gör så med ungar som dör (äter upp dom för att dölja spår) så är det lika hemskt och jag blev väldigt ledsen. Ungarna hade börjat få päls och man kunde ana vilka färger dom skulle komma att få.

för några dagar sedan upptäckte jag också att Honey är dräktig, får se när dom ungarna dimper ner!

RSS 2.0