Nytt konsteverk!

Jag presenterar här mitt andra konstverk!


image31

Massa nya saker!

I dag kom äntligen mina kläder som jag hade beställt!'

Ett linne, med text bak på ryggen.
image22      



Pösiga tunna byxor                      stor t-shirt
image24          image25




Min nya telefon kom också i dag, så det var som julafton!

image26    image27


image28   image30

Charlies Änglar

Fredag och mys med Fästamannen! äntligen äntligen, efter att Rickard varit sjuk ettt par dar och varken gos eller annat har kunnat tillgodoses, så känns just denna fredagskväll härlig =)
Vi kan pussas och kramas, och gosar ner oss i sängen för att kolla på charlies änglar!

Jag längtar sååå mycket till i April, det händer minst två roliga saker då; Min nya mobil kommer som jag har beställt, och ny tatuering kommer den 7 april !!! så kul =) Jag har dessutom beställt kläder nu från hm via nätet, så det borde komma snart det också =)  lönen den 25 gör det också möjligt att fframkalla kort och pyssla in i ett album i april=) Härlig månad.


Tidningen upprör!

Jag slängde en blick i tidningen under middagen och blev väldigt upprörd. jag fik se en artikel om en mamma som ville plastikoperera sitt barn med downs syndrom för att flickan sku se "normal" ut. (Läs artikeln)

Den andra artikeln handlade om Jennifer Lopez och Marc Anthony och hur dom skämmer bort deras barn för att ge dom en "fantastisk" barndom!
(läs artikeln)

HEMSIDAN UPPDATERAD & OMGJORD

www.lilla-mi.com




Slarvigt Värre!

Jag har än en gång slarvat med att blogga. Detta på grund av att jobbet tagit upp stor del av min tid under lovet. I dag började äntligen skolan och jag har under mycket komplimanger målat under förmiddagen. Jag har nämligen målat en akvarellmålning och hittat bra teknik och gjort en mycket fin tavlla. För att vara mitt första "stora" verk, så är jag nöjd!


Konstverket


RSS 2.0